Gemeente Steenokkerzeel

Bibliotheek

De openbare bibliotheek van Steenokkerzeel bezit meer dan 40000 titels. Jeugdboeken, strips, romans, informatieve boeken, naslagwerken, films en luisterboeken; je vindt het allemaal bij ons. Bovendien hebben wij een abonnement op zes kranten en een zestigtal tijdschriften. Je kan in de bib ook 6 pc's gebruiken om het internet te raadplegen.

Via de online catalogus kan iedereen van thuis uit rondneuzen in het bibliotheekbestand. Via de online toepassing "Mijn bibliotheek" kan je je lenergegevens checken, de uitleentermijn van ontleende werken verlengen en reservaties doen. Je kan aan je online profiel ook de lidmaatschappen van je gezinsleden koppelen, zodat je in één oogopslag alle uitleningen van je gezin kan beheren. Op deze pagina vind je meer uitleg over "Mijn bibliotheek". 

Via "Mijn bibliotheek" kan je ook het Gopress Krantenarchief van thuis uit raadplegen. Met dit krantenarchief kan je artikels van alle Vlaamse kranten lezen en doorzoeken. Enkel de artikels van vandaag en gisteren staan er nog niet in.

Reglementen bibliotheek