Gemeente Steenokkerzeel

LED-scherm

Je hebt vast en zeker het grote LED scherm al gezien op het marktplein in Steenokkerzeel. Op dit beeldscherm promoot het lokaal bestuur alle activiteiten binnen onze gemeente en kunnen handelaars betalend adverteren. Geïnteresseerde ondernemers kunnen meer info vinden via de website van Cityscreens..

Ook elke vereniging uit Steenokkerzeel kan gratis gebruik maken van het scherm om haar activiteiten of werking in de kijker te zetten! Parochies, scholen, goede doelen en politieke partijen vallen eveneens onder deze noemer van ‘vereniging’.

Hoe gaat het concreet in zijn werk?

Reservatie

Digitale aanvraag

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt en je kan maximaal drie maanden en minimaal zes weken voor de verschijningsperiode een aanvraag doen!

In januari een plaats reserveren november is dus niet mogelijk.
Dien je te laat een aanvraag in, dan behoudt de Communicatiedienst zich het recht om de aanvraag aan te passen of te weigeren.
 
Opgelet: je reservatie is pas definitief na bevestiging door de dienst Communicatie.

Aanlevering materiaal

Na reservatie ontvang je van ons een link naar een sjabloon in het (gratis) grafisch programma, Canva. Hierin kan je jouw campagnebeeld ontwerpen. Belangrijk: gelieve rekening te houden met de vooropgestelde sjablonen en kleuren.

Is je ontwerp definitief? Stuur dan een mail naar communicatie@steenokkerzeel.be. Wij kijken het ontwerp na, geven feedback en zetten het beeld klaar voor de afgesproken verschijningsperiode.

Is Canva nog onbekend voor jou? Onderaan deze pagina vind je een beknopte handleiding. Op basis van deze handleiding kan je snel en eenvoudig je campagne aanmaken.
De handleiding bevat ook tips en afspraken rond de aanlevering van je campagne. Lees deze dus zeker door voor je van start gaat, ook als je Canva al kent.  

Reglement

Alle voorwaarden kan je terugvinden in het reglement, onderaan deze pagina.
Lees ook dit document grondig door alvorens een aanvraag te doen, zo ben je volledig op de hoogte.

Belangrijkste voorwaarden

  • maximaal drie maanden en minimaal zes weken voor de start van de gewenste weergaveperiode moet de aanvraag binnen zijn via www.steenokkerzeel.be/led-scherm-reservatie.
  • een vereniging kan maximaal acht weken per jaar gebruik maken van het scherm. Je  kiest zelf welke invulling je hieraan geeft en welke weken je boodschap verschijnt;
  • de minimale verschijningsperiode voor een boodschap is twee weken; telkens van zaterdagochtend tot en met vrijdagavond;
  • de verschijningsperiode wordt telkens per equivalent van twee weken geboekt (concreet is een campagne dus twee, vier, zes of acht weken);
  • de beelden worden door de vereniging klaargezet in het grafisch programma Canva, waar ze afgehaald worden door de dienst Communicatie. Andere formaten zoals bv. Powerpoints, pdf, jpeg… worden niet aanvaard.